Delen

Specifieke elementen kunnen bijzonder onaangename wekprikkels veroorzaken. We reiken je graag onze productoplossingen aan.

Allergiewerende producten

Temperatuurregelende producten

Ventilerende producten

Heb je advies nodig?

Heb je een vraag?

Contacteer ons

Haal energie uit je beschermer

Hoe draagt een beschermer bij tot de energieopbouw tijdens de slaap?

Haal energie uit je beschermer

Een matras- en kussenbeschermer is een extra hoes die om de matras of het hoofdkussen zit. Het  beschermt je kussen en matras en biedt oplossingen voor specifieke noden en behoeften.

Een  bodembeschermer zit tussen de matras en de bedbodem en voorkomt versnelde slijtage of het verschuiven van de matras tijdens je slaap. Beiden hebben aanzienlijke invloed op het  slaapgevoel.


Slaapgevoel

Onze huidtemperatuur verschilt naargelang we wakker zijn of slapen. Tijdens onze slaap komt de huidtemperatuur zelfs heel dicht in de buurt van de temperatuur in ons lichaam. Ons lichaam heeft een intelligent systeem om af te koelen en te verwarmen. Transpiratie koelt ons lichaam af en door te bibberen warmt het op. Onder de lakens situeert de ideale temperatuur zich rond de 27°C en 29°C. Wordt het warmer, dan gaat je lichaam transpireren.

En dan is er nog de huisstofmijt of beter de allergenen die ze produceert. Ons lichaam kan reageren op allergenen, stoffen waar je allergisch voor bent. Meestal totaal onschuldig, maar soms reageert ons lichaam en bij uitbreiding onze luchtwegen extreem.

Misschien heb je ook persoonlijke voorkeuren. Verkies je bijvoorbeeld een heerlijk fris bed of kruip je liever lekker warm en knus onder de wol? Ben jij iemand die hevig zweet, terwijl je partner het zelfs in de zomer koud heeft in bed?

Kortom, er zijn heel wat factoren die impact hebben op je slaapcomfort. Een aangepaste matras- of kussenbeschermer kan in dat geval soelaas bieden.


 Slim van Sleepy ®

Een Sleepy® beschermer is altijd wasbaar en verzekert je van perfecte hygiëne.