Delen

Specifieke elementen kunnen bijzonder onaangename wekprikkels veroorzaken. We reiken je graag onze productoplossingen aan.

Allergiewerende producten

Temperatuurregelende producten

Ventilerende producten

Heb je advies nodig?

Heb je een vraag?

Contacteer ons

Garantie

Garantietermijnen variëren tussen 1 jaar en 20 jaar en zijn degressief.

Deze garantie gaat in bij levering en betreft alle verborgen fabricagefouten en defecte materialen. Tijdens het eerste en tweede jaar is de garantie volledig en dekt ze alle kosten van herstel of vervanging en vervoer. Daarna wordt rekening gehouden met waardevermindering door gebruik.

Op alle bodems geldt een garantie van 2 jaren op alle mechanische, houten delen en op motoren en bedieningen (behalve batterijen, kabels en stekkers). Sleepy biedt 2 jaar garantie op tijk en doorstikkingsmaterialen in de matrasbekleding.

Je kan geen aanspraak maken op de garantie bij een verkeerde behandeling of verkeerd gebruik van de bodem. Bij slijtage of verkleuring van bekledingstijken en garens. Bij urine-, bloedvlekken of andere zichtbare bevuilingen. Bij het gebruik van de matras of bodem in een onvoldoende verluchte of vochtige ruimte waardoor schimmelvorming ontstaat. Het gebruik van de matras op een niet aangepaste of slecht geplaatste bodem.

Een matras kan na verloop van tijd tot 15% aan hoogte of 20% aan stramheid verliezen. Door gebruik kunnen doorstikkingsmaterialen in de matrasbekleding tot 65% van hun aanvangsdikte blijvend worden ingedrukt. Dit fenomeen heet 'nestvorming'. Deze normale verschijnselen vallen niet onder garantie. Voor zichtbare gebreken die bij de ontvangst van je matras of bodem werden vastgesteld kan achteraf geen garantie meer ingeroepen worden.

Als je bodem of matras hersteld moet worden, wordt de garantieperiode niet verlengd. Denk je aanspraak te moeten maken op deze garantie? Neem dan ajb contact op met het filiaal van je aankoop. Breng ajb je aankoopbon en mogelijk fotografisch bewijsmateriaal mee?

Is herstel of vervanging onmogelijk of staat deze waarde buiten verhouding met de waarde van het goed? Dan stellen we een alternatieve vorm van genoegdoening voor, zoals vervanging door een gelijkaardig product of een waardebon.